Advertisement

Friday, June 6, 2014

Wan Nuhaa Safiya

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera

Memang dah lama x update blog...
Gambar kt Pullman tu masa pregnant 7 bulan...
N maybe post yg akan2 datang ni ..masa time pregnant ..
Antara sebabnya sibuk x tentu hala dengan Hal duniawi ( astagfirullahalazim)
Lepas tu...kesihatan x mengizinkan...
Dan ....sebab mengandung second baby...Alhamdulillah ...sy Selamat melahirkan puteri kedua di UKM Specialist Centre...pada Mac 2014...
Dan pada 1 Jun lalu...telah pun mengadakan Majlis Bertahnik n Aqiqah....
Alhamdulillah ...Amin..

Terima kasih buat Cupcakes Dreams sebab bagi kek yang marvelous !
http://cupcakes-dreams.blogspot.com





Thursday, June 5, 2014

Pullman Putrajaya

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

Setahun tak tengok blog...
Sibuk sangat...
Tapi FB rajin pula d update..

Ok ..di sini saya nk coretkan pengalaman berkunjung ke Pullman Putrajaya.
Setakat ni..memang berpuas hatilah dengan kemudahan, persekitaran, makanan dan pekerjanya pun ramah n sangat membantu.

Ada 4 jenis bilik, Jasmine, Rafflesia, Lotus dan Bunga Tanjung...saya dapat Jasmine...
Bilik akan berbau Bunga Jasmine ...rekabentuknya ala2 budaya India...cantik...

Tempatnya cantik dan bersih..
Makanannya sedap dan pelbagai..
Sesuai untuk mereka yang inginkan percutian yang tidak begitu jauh n memenatkan...

X tau mcmana nk update..apa2 pun

Enjoy!





Related Posts with Thumbnails