Advertisement

Sunday, February 3, 2013

i-THINK

Assalamualaikum dan Salam sejahtera

Apa khabar? Harap sihat-sihat hendaknya...sekarang ni memang malas tahap gaban..lagi-lagi nak ambik gambar guna DSLR, pastu edit...memang tabikk springgg toing2 lah kat sapa2 yang update blog siap edit gambar...siap masak ala2 hotel lagi tu...tahniah! Saya ntah zaman bila boleh buat macam tu.

Nampak tak gambar..ok nak cerita semalam kami ada LADAP... Biasalah cikgu2 memang ada LADAP..macam saya tiap2 tahun terlebih LADAP..paling minimum 6 hari...saya kadang2 kira tambah tolak gitu gini adalah 12 hari...tulah ada nak buat macamana...

Semalam pasal i-THINK.. Emm nak eksyen skit..rasanya setiap PdP memang stail tu yang saya buat..apa? Bukti? Tu lah lain kali kena ambik gambar ye..







No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails