Advertisement

Thursday, September 23, 2010

Makan-makan di Ilham

Salam..

Saya masih lagi ber'outstation'. Bila macam ni kan..terasa nak balik je..bukan apa..ermm..banyak kerja-kerja yang perlu disettlekan. Tapi kat sini saya sekadar berkongsi pengalaman di Ilham. Semalam ada sambutan Hari Raya Aidil Fitri. Menunya pun menu raya ala Nogori. 


Satu yang menarik di dalam kursus ni ialah satu slot dari Micro***t Malaysia. Best juga apa yang diorang nak implement kat sekolah-sekolah ni. Tapi harapan saya agar Micro*** ni buat dulu training kat cikgu-cikgu sampai expert barulah diimplement ke sekolah seterusnya memberikan kemahiran ini yang boleh memberikan kebaikan dan impak ilmu yang mantap kepada murid-murid di Malaysia tak kira di bandar dan luar bandar.



3 comments:

  1. lama tak makan ala Nogori.... nak kena o Nogori lagi la nampaknya nih.. :)
    Kuman "Tribute to Cikgu" Entry

    ReplyDelete
  2. makan ok ..yg tak tahannya pedass dia tu!

    ReplyDelete
  3. salam kenal..best baca blog ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails