Advertisement

Sunday, November 7, 2010

Happy 32nd Wedding Anniversary ..Mak and Ayah!

Salam,

Hari Ahad ni nak berjalan ke mana? Saya mungkin ke PC Fair di Stadium Shah Alam. Lama cuti pun hari Ahad je yang dan keluar. Hari lain sibuk dengan homework. Pulun menanda..sebab hari Isnin nanti mesti anak-anak murid tak sabar-sabar tengok markah yang mereka dapat. Ok, sebelum apa-apa saya nak ucapkan Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan Mak dan Ayah. Kami akan sentiasa doakan kesejahteraan, kesihatan dan kebahagian Mak dan Ayah. Terima kasih juga sebab mendidik dan mengajar kami sehingga menjadi apa yang kami jadi sekarang ni...


Sambutan ulangtahun tu diadakan di Cheng Ho Chinese  Islamic Seafood, Wangsa Maju. Makanan kat sini memang sedap dan banyak pilihan. Setiap kali datang sini kami akan memilih menu yang berbeza-beza dari sebelumnya. Bak kata orang 'Berbaloi-baloi! Phewwitttt!!' Suasananya pun agak kasual dan tenang. Antaranya menu yang ditawarkan ialah makanan laut, pelbagai jenis sup, tahu, telur goreng pun macam-macam. Masakan ala-ala Cina Muslim yang sedap! Minumannya pun macam-macam. Tapi saya minum yang basic je la..ok..Jom Makan!

3 comments:

  1. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails