Advertisement

Thursday, June 17, 2010

Tempat Makan lagi DikeNang..

Salam,

Sharing is caring..so let's we share together!


 Butter Prawn yang tersedap kat M'sia, restoran di seksyen 3 Shah Alam..Serai namanya. 5*


yang ini pulak..rasanya semua dah tau.. ni kat Umbai, Melaka

Jamuan makan Sidang Redaksi Majalah di Yusram Thai Restaurant. 4*





yang ni yang sedapnya ialah air Green Tea Ice Blended kat Resepi Rahsia


Asam Pedas Bachang, Melaka



Sedap tak meatball ni..di Ikea Cafe yang mesra pelanggan...mesra alam..





Asiari, Shah Alam. Flapping Avocado Blended dia sedappp!



yang tinggal kulit udang tu di De Palma Cafe. Saya makan laksa Nyonya. Ubi Kayu Rebus dia FuYYo!



budak-budak ni tengah makan nasi lemak kerang dengan riangnya. Lokasi dia seksyen 18, Shah Alam dekat sekolah menengah..area flat.. yang jual makcik ?? (dah 20 tahun makan nasi dia pun tak tau nama..heheh..klau nak cari , kena cari yang makcik sebab ada 2 gerai, yg sorang lg pakcik yang jual). Sambal dia memang maintain sedap la..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails