Advertisement

Thursday, August 12, 2010

Award dan Tag dari Deetha

Salam..
AWARD &TAG DARI Deetha
Heheh..saya first time dapat award..hehehe.heheh.hehe..terima kasih kerana Deetha sudi bagi tag n award ni..
Yang geli hatinya..saya tak reti pulak nak ambik tag..solutionnya..saya copy paste je..betul ke tak ye? Tak pela nnt lama-lama..Insyaallah jadi biasa..ok saya cuba jawab soalan Deetha..

Soalannya :


Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?

Jawab : Rasanya dah tak berapa hot..sebab legaaaaa....semua pentaksiran budak-budak f5 dah abis..kalau minggu lepas memang badan hott semacam..mulut pun jadi spicy skit-skit..sebab asyik marah-marah..(jgn diikut..tension jadinya)

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?




Jawab : Saya agak konservatif..atau kalau dah wallpaper tu..tuuuu je lah..jarang tukar-tukar. Ni pun br je snagit ..


Soalan 3: Cerita pasal gmbar nih..?


Jawab : Suka dengan design wallpaper ni..sebab selalu bayangkan kalaulah boleh buat corak ni kat baju kurung..Wow! mesti cantikkk punya!


Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?

Jawab : Last two weeks..time tu dok kat umah sorang-sorang..malas nak masak..order je la..n time tu pun fulus ada lagi..hihihi

Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?

Jawab : Lagu merapu di Sinar..Kuda kepang kot..tak igt..tapi yang confirmnya lagu retrolah..Sinar FM..muzik retro TERBAIK..


Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?

Jawab : hehehe..tgk AFC..

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?

Jawab : Kakak..sebab anak sulung..

Soalan 8: Tag lagi 5 orang...
Jawab : Ayoyo..macamana ye..
1. http://seripayaku.blogspot.com/

 2. Kak Ayu @ http://curlybabesatisfaction.blogspot.com/

3. http://kaksma.blogspot.com/

4. http://hanamemories.blogspot.com/

 5. http://kurniaanmu.blogspot.com/

5 je ke?? ramai lagi ni...

Mintak-mintak akak-akak sudilah ye buat kerja saya..kalau tak saya PSP!


Soalan 9: Siapa orang no. 1...?

Jawab : nama Rose..orangnya manis-manis..jiran satu Shah Alam..tiap2 hari pegi jenguk dapur..

Soalan 10: Katakan sesuatu pada orang no. 5...?

Jawab : Ika..selamat kembali ke dunia masak-masak untuk blogger..


Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?

Jawab : Saudara seIslam..hehe..kawan baru dunia maya..kak asma ni rajin betul..

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?

Jawab : Kak Ayu..ibu penyanyang..sedapp n cantikk betul sajian dia..kagum dibuatnya

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?

Jawab : oh kak hana..ishh tak retilah nk bg ayat-ayat chenta ni..yg confirmnya dia lawak gile..boleh jadi script writer cerita lawak P Ramlee

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..

Jawab : sebenarnya kalau boleh nak tag ramai..tapi semua kawan maya saya ada ciri-ciri ni

(1) kawan format baru..iaitu dalam alam siber
(2) Semua teror2 memasak dan memakan...ehhe
(3) Semua rajin-rajin..cikgu suka orang-orang macam 
     ni..bagus2..hhe
 (4) Baik hati
 (5) Cantik-cantik..


Deetha..dah siap..ok tak..heheh..Best juga main-main macam ni :D

2 comments:

  1. Fara!!! kak orang pertama ya kena jawab tag tu?.... nnti senang2 kak rose cuba buat ya... maklumlah cekgu dapur je... x pandai nak jawab tag2 nih...

    ReplyDelete
  2. ala..boleh aja ..saya pun first time main ni..hihi tu yg xcited terlebe2

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails