Advertisement

Tuesday, August 31, 2010

Award dari Kelanafana

Salam...

Terima kasih Kelanafana sebab bagi saya award ni..hihi..Sebenarnya saya suka sangat blog Kelanafana ni..sebab banyak informasi yang kita tak tahu. Lagipun dah lama benar tak baca ensiklopedia ke atlas ke ..sebab tu setiap hari saya akan singgah atau tengok blog si kelana ni..

Sebenarnya saya ni pemalu..alahai..lagi-lagi kalau pi singgah blog orang..tapi tak de respon..lagi segan..pastu pikir nak singgah senyap-senyap tanpa tinggalkan jejak ke tak..tapi kalau blog Kelanafana ni..saya tak segan silu...Oklah..kerja umah saya yang seterusnya ialah...menjawab soalan..harap-harap berjayalah..

1. Senaraikan 7 makanan kegemaran untuk berbuka n bersahur...
Kalau tengok pos-pos saya yang lepas..mesti uollls perasan apa yang saya suka makan?? Hihi
  • Tepung Pelita -kena beli sebab tak pandai nak buat acuan tu..hihi
  • Murtabak - kalau dapat Murtabak Diraja lagi saya suka!
  • Cucur Udang - Hihi ...hari-hari makan pun tak pe..
  • Popiah Goreng - Suka sebab ada rasa sengkuang+lobak+taugeh
  • Ikan Bilis Tumis Bawang - Menu wajib time sahur
  • Daging Goreng- Menu wajib time sahur gak...
  • Air Masak - untuk kesihatan..

2. Kedua, kena tagged 5 rakan blogger lain untuk terima award nie.
Alamak..sukarnyaaaaaa..untukku..memilih 5 rakan blogger...saya rasa semua kawan-kawan maya saya layak dapat..hihi..oklah..untuk kali ni saya bagi dulu kepada yang 5 ni..
Harap-harap saya dapat menjawab semua soalan dengan jayanya..hihi. Terima Kasih Kelanafana!

3 comments:

  1. ur welcome my dear sis... murtabak diraja..hmm...dari nama dia, mesti special n sedap.. :D

    ReplyDelete
  2. sama2..
    murtabak diraja tu tebal..berlapis-lapis.
    kalau p kelate memang popular. kalau nak beli yg half-fried beli jenama Raja Zahirah..memang mantOPP!

    ReplyDelete
  3. mbakyu,
    suwun yo award e..
    aku ambil, nanti kalau aku dah update blog aku pasang yooo..
    saiki isih busy2 sikit laa... blogku bersawang sementara. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails