Advertisement

Monday, August 16, 2010

Juadah Berbuka di Restoran Hatini

Salam,

Semalam hari Ahad makanya kalau dah pi jalan-jalan merangkap jalan-jalan cari makan. Selalunya, kalau nak beli lauk-pauk siap, saya akan cari di Restoran Hatini atau Azira di Seksyen 10, Shah Alam. Di sini bukan sahaja lauk-pauknya banyak pilihan menu pantai timur, kuih-muih, dessertnya pun banyak juga. Dan sedap-sedap belaka. Sampai rambang mata juga nak pilih. Bak kata orang, one stop centre lah..semuanya ada. Selalunya, Restoran Hatini ni ada jual ayam golek. Ok, saya kongsikan apa yang saya beli untuk juadah berbuka..

 tepung pelita

ayam percik

nasi kerabu

 puteri mandi- ni saya beli kat kantin

Sumber: Faradean's Experienced

1 comment:

  1. Hi .....saya pun baru pegi restoren HATINIE nih minggu lepas masa gi tengok anak kat Shah Alam dan dah upload dalam blog.
    Senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal tempat2 makan menarik yg saya pegi. Kebanyakan nye di area JOHOR sebab maklum la saya nih orang johor. Tempat2 lain pun ada...

    Jangan lupa register dan follow blog saya ok baru la ceria skit hehe TQ TQ TQ

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails