Advertisement

Wednesday, December 1, 2010

Award dari Kelana Fana..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kembali bersiaran..tengah tak sihat..kepenatan agaknya..ishh tak best betul..kalau sihat boleh juga saya ikut kawan saya pergi meronda kat shopping mall ..hihi. Kesian kawan saya tu..tak dapek dia cari guu nak buat rondaan bersama-sama dengan dia. 


Oklah..ini award dari KelanaFana. Pernah tak pi blog dia? Menarikk sangat..banyak informasi dan ilmu yang kita boleh dapat dari sana. Hari ni dia cerita pasal hamster. Baru saya tahu yang perkataan hamster tu datangnya dari Jerman. Nak tahu..singgahlah ke blognya. Bila dapat award kena jawab soalan..heheh..oklah Insyaallah semua soalan ada jawapannya ye..

 
1
. Adekah kamuu seorang yang manje ~ Entahle..yang saya tahu..saya ni GARANG dan TEGAS!! JANGAN MAIN-MAIN YE MURID-MURID!! Hihihi

2
. Bilakah kamu mempunyai blogger ~ Kalau tak officialnya bulan Februari 2009. Tapi ikut sedap je masukkan entri tu..confirm aktif berblog ni bulan Jun 2010

3
. Apekah perasaan kamuu bile dpt awards? ~ hehhe..gembiralah..terasa dihargai..hihi..ialah nak dapat ABPBH kategori Artis paling Popular..confirmlah tak dapat kan..

4
. Ucapan untuk saye? ~ Terima kasih daun keladi .. eheh.. Terima kasih ye Kelana..sebab bagi award ni kat akak..semoga ikatan pembloggeran yang terjalin ni bertambah erat..hihi

5
. Tag kan bende nieh (klaw rajin) dekad, 5 orunk yg paleng dekat dgn kamuu ~yang ni..tak tahulah nak pilih siapa..oklah..jemputlah ambil award dan tag ni kepada yang sudi..Terima Kasih

2 comments:

  1. thx sis.. atas skgan selama ni.. nak tanya satu blh?.. klana dah taw, cuma nk confim lagik.. sis ni cikgu kn.. sori tanya..hehe

    ReplyDelete
  2. sama2 dikk..a'a..akak cikgu..
    garang tau!! hihi..klau murid nakal garang la..kalau murid baikk..kita boleh jadi kawan baikk lagi..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails