Advertisement

Monday, December 27, 2010

Makan-makan bersama Keluarga @ Serai

Assalammualaikum dan salam sejahtera, 

Pejam celik..pejam celik dah nak akhir tahun kan? Punyalah cepat masa berlalu. Kalau nak dinilai apa pencapaian tahun 2010...emm..apa ye? Haha..takpelah boleh ditunda ke tahun hadapan..huhu. Baiklah..ini sesi berkongsi pengalaman makan di Restoran Serai, Seksyen 3 Shah Alam. Restoran ni merupakan restoran paling awal sekali di Shah Alam. Kira dah lama lah juga..sejak saya sekolah rendah dah ada. Makanannya memang sedap dan sedap! Hahha...Butter Prawn dan Mango Chicken kat sini paling saya suka. Air teh ais Thai kat sini pun sedap. Saya kalau kat restoran tu teh ais dia tak best..maksudnya air lain pun tak best juga. Kalau nak buat reservation dulu pun boleh. Telefon je dan bagitau menu apa kita nak makan. Senang dan cepat sikit. Sampai-sampai dah siap! Jemput makan....






6 comments:

  1. seronoknya makan2 ngan family ye... memang family kat shah alam yefamly pun dekat lagi best

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..family dekat..
    sbb dh puas dok jauh2..bila smua dh keje ni lah br dpt berkumpul mcm dulu2

    ReplyDelete
  3. butter prawn tu macam mengancam je

    ReplyDelete
  4. salam fara,
    dah lama akak tak singgah sini..harap semuanya sihat ya..best dapat berkumpul dengan keluarga sekali2 kan..

    ReplyDelete
  5. chek chun> mmg sedap..rsanya ni kot paling sedap stakat ni..

    ReplyDelete
  6. ayu> salam kak..
    tu la..ternanti2 entri akak..antara blog wajib setiap hari

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails