Advertisement

Thursday, July 29, 2010

Duran-duran

Salam, 

Ingat kumpulan Duran-duran? Masa group ni fofular saya suka sangatlah dengar lagu-lagunya di radio. Masa Tu saya darjah satu kot. Sampai sekarang, kalau ada lagu baru dari Duran-duran saya akan dengar dan download. 


Eh..sebenarnya saya nak cerita pasal durian. Hari Selasa lepas, lepas balik kerja, suami ajak makan durian dengan kawan-kawan dia. Lebih kurang pesta durian le..Tempatnya di Jalan Plumbum, Seksyen 7, Shah Alam. Kat situ ada disediakan meja, kerusi, tisu, tempat buang biji dan air basuh tangan. Jadi, tak perlu susah-susah nak bawa durian balik rumah yang boleh menyebabkan kereta anda melekat dengan bau durian. Harga? Berpatutan...tak caya? Cubalah..

2 comments:

  1. seronok makan durian ramai2. tempat yg fara mention tu menarik lah. blh cuba nanti :)

    ReplyDelete
  2. gerai ni depan i-City..tapi jalan tu sibuk skit la..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails