Advertisement

Friday, July 23, 2010

Kerja..kerja..kerja..

Salam..

Penatnya hari ni..penat fizikal dan mental..sebab tu malam baru boleh tengok blog. Susah juga nak jadi blogger ni ye...Emm ..oklah. Apa yang penat sangat ye?? Mungkin sebab kerja dan saya tak berapa cukup stamina selepas sembuh dari demam. Sebab tak de benda nak share..saya tunjukkanlah salah satu kerja saya yang memerlukan kekuatan mental, mata, idea dan kesabaran.






Faradean's Experienced

2 comments:

  1. salam fara,
    wah sibuk ya..begitulah wanita berkerjaya kan fara..anyway, autograph tu nak buat apa ya?..
    what actually you doing fara?..

    ReplyDelete
  2. salam kak ayu..
    oo itu buku program atau buku aturcara majlis kat tempat saya kerja..Isnin ni ada dua event jadi saya macam biasa kena design buku program tu..kerja saya macam2..kadang2..jadi designer..kadang2 jd architect..programmer, peguam, hakim , jururawat, polis, tukang sapu, pengasuh, lab technician..semua tu kerja2 saya kak..core business saya sebenarnya mengajar..heehhe..tapi zaman sekarang mana ada cikgu mengajar je..huhuhu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails